NLP COACHING

Wat is NLP?

Neuro:

Wij ervaren de wereld via onze zintuigen en deze sensorische waarnemingen worden door ons zenuwstelsel doorgegeven aan de hersenen, die deze omzetten in zowel bewuste als onbewuste denkprocessen. De denkprocessen activeren weer ons zenuwstelsel en klieren die hormonen produceren, die vervolgens weer van invloed zijn op onze emoties en gedrag.

Linguïstisch:

Wij beschrijven onze ervaringen van de wereld in taal en ook non-verbaal, om met anderen te delen en betekenis aan te geven aan wat we mee maken. In de coaching kijken we naar hoe de taal die je gebruikt, je ervaringen en je denken beïnvloedt. De woorden die jij gebruikt creëren jouw werkelijkheid.

Programmeren:

Alle interne denkpatronen en strategieën die jij gebruikt om in het leven beslissingen te nemen, dingen te leren of te vermijden, problemen op te lossen en relaties aan te gaan, kun je evalueren en bekijken of ze je vooruit helpen of je juist tegenhouden om nieuwe stappen te zetten. Met NLP coaching kun je leren om je ervaringen op een zodanige manier te herformuleren en ordenen zodat jij de resultaten kunt behalen die jij wilt behalen.

Wat bereik je met NLP Coaching?

Mark Twain zei: "If you always do what you have always done, you will always get what you always got."

Wil jij meer of andere dingen bereiken in je leven en lukt dit niet zo makkelijk, dan is NLP Coaching misschien iets voor jou.

NLP Coaching is heel doeltreffend bij het doorbreken van belemmerende patronen en het aanleren van positieve, werkzame strategieën.

NLP Coaching voor persoonlijke ontwikkeling en innerlijke groei, effectievere  communicatie met anderen, het verbeteren van relaties.

NLP Coaching helpt bij klachten zoals stress, angst, onzekerheid, lichte depressiviteit en leert je om je goed te voelen.

NLP Coaching Sessieprijs:

Per sessie van 55 minuten:           € 70.00 (incl. BTW)

Bel voor een afspraak: 06 44 858 040

Kijk ook eens op

http://penny.nlpkring.nl/

 

© 2017 Penny Paanakker

Email: p.paanakker@inter.nl.net

Tel: 06-44858040

KvK 32129039